Tjejcamp 2023!

Har ni funderat på hur ni ska avsluta sommarlovet på bästa sätt?

Vi har den perfekta idén för er – Ösmo Fotbolls TJEJCAMP! Håll i er, för det blir tre dagar fullproppade med fotbollsglädje på Ösmo IP, från morgon till eftermiddag. Ta med er er bästa energi och ge allt mellan den 14:e och 16:e augusti!

Det bästa av allt? Tjejcampen är helt GRATIS! Tack vare ett fantastiskt samarbete med Nynäshamn kommuns sommarlovsaktiviteter kan vi erbjuda denna fotbollsupplevelse utan kostnad för alla tjejer mellan 6 och 13 år.

Och håll i hatten, för här kommer ännu mer bra nyheter! Tjejerna kommer att bli omhändertagna med lunch och mellanmål för att hålla kraften och entusiasmen på topp. Som om inte det vore nog, så får de också en häftig T-shirt och en vattenflaska att rocka på campen och ta med sig hem som en stilig souvenir!

För att säkra er plats i Tjejcampen behöver ni bara skicka ett mail till info@osmofk.se senast den 1:a augusti. Glöm inte att inkludera namn, ålder, önskad T-shirtstorlek och eventuella allergier i mailet.

Detta är en gyllene möjlighet för alla unga tjejer att delta i en riktig fotbollsfest och avsluta sommarlovet på absolut bästa sätt. Vi ser fram emot att träffa er på Ösmo IP för tre oförglömliga dagar!

Sprid ordet och tagga era vänner – det kommer att bli en tjejcamp utöver det vanliga!

Kickande hälsningar,

Ösmo Fotboll

Källa: Ösmo GIF Fotbollklubb

spot_img
spot_img

Populär

Mer som detta

Högt antal A-traktorer underkända vid besiktning

En rapport från P4 Kalmar avslöjar att en betydande...

Sveriges vägar i förfall: Expert larmar om ökande potthålsproblem

Alarmrapporter strömmar in från hela Sverige. Enligt experter faller...

Trots motstånd från männen, startade hon företaget.

Helena Samsioe, känd som Sveriges drönardrottning, har snabbt lockat...