Om Radio Nynäshamn

Radio Nynäshamn i Nynäshamn och för hela världen. Lyssna på vad Nynäshamnarna pratar om och om aktuella och kommande händelser. Stationens team brinner för musik, det kommenteras om de senaste musik- och kulturtrenderna. 

Förutom att spela musik kommer stationen lite längre fram i tiden också regelbundet att vara värd för intervjuer med intressanta personer i kommunen och från andra delar i landet och varför inte hela världen, vilket ger lyssnarna en inblick i händelser i kommunen och resten av världen.

Radio Nynäshamn är perfekt för alla som älskar gammal och ny musik och vill hålla sig uppdaterade med de senaste trenderna och topplistorna. Stationen är dedikerad till att spela den bästa och mest populära musiken från genren och fansen kommer säkert att hitta ett antal av sina favoritlåtar, artister och minnen på denna station. Se till bara att följa och klicka in på länken Radio Nynäshamn, https://radio-nynashamn.se

Radio Nynäshamn är också en radiostation som vänder sig till de med finsk & grekisktalande kultur och gemenskap, där det erbjuds en mångsidig blandning av musik och nyheter.

spot_img
spot_img

Populär

Mer som detta

Högt antal A-traktorer underkända vid besiktning

En rapport från P4 Kalmar avslöjar att en betydande...

Sveriges vägar i förfall: Expert larmar om ökande potthålsproblem

Alarmrapporter strömmar in från hela Sverige. Enligt experter faller...

Trots motstånd från männen, startade hon företaget.

Helena Samsioe, känd som Sveriges drönardrottning, har snabbt lockat...