Om Radio Nynäshamn

Radio Nynäshamn i Nynäshamn och för hela världen. Lyssna på vad Nynäshamnarna pratar om och om aktuella och kommande händelser. Stationens team brinner för musik, det kommenteras om de senaste musik- och kulturtrenderna. 

Förutom att spela musik kommer stationen lite längre fram i tiden också regelbundet att vara värd för intervjuer med intressanta personer i kommunen och från andra delar i landet och varför inte hela världen, vilket ger lyssnarna en inblick i händelser i kommunen och resten av världen.

Radio Nynäshamn är perfekt för alla som älskar gammal och ny musik och vill hålla sig uppdaterade med de senaste trenderna och topplistorna. Stationen är dedikerad till att spela den bästa och mest populära musiken från genren och fansen kommer säkert att hitta ett antal av sina favoritlåtar, artister och minnen på denna station. Se till bara att följa och klicka in på länken Radio Nynäshamn, https://radio-nynashamn.se

Radio Nynäshamn är också en radiostation som vänder sig till de med finsk & grekisktalande kultur och gemenskap, där det erbjuds en mångsidig blandning av musik och nyheter.

spot_img

Populär

Mer som detta

Preliminära resultat av folkomröstningen om hemtjänsten

Vi har nu de preliminära resultaten från folkomröstningen om...

Felaktigt beslut om hemtjänst i Nynäshamn upphävt av Förvaltningsrätten

En grupp invånare i Nynäshamn, har framgångsrikt överklagat ett...

EU-valet och Folkomröstningen 9 juni 2024

Hej alla invånare och radiolyssnare i Nynäshamns kommun! Vi på...

Rapport: Varför Företagare Står Maktlösa mot Skatteverket

Företagare har i stort sett ingen chans att överklaga...