Lyssna, lära och inspireras med Bo Petersson i Bra Vibbar

Efter en minnesvärd session av ”Bra Vibbar” på Radio Nynäshamn med den legendariske Bosse Petersson är det med stor glädje vi reflekterar över dagens program. Bosse, en välbekant röst och en inspirerande kraft inom svensk fotboll, delade generöst med sig av sin passion, insikter och det betydelsefulla arbete som utförs genom ViLirare-stiftelsen.

Programmet bjöd inte bara på en resa genom fotbollens värld ur Bosses unika perspektiv, utan gav även våra lyssnare en exklusiv inblick i det kommande Fotbollskollot 2024 på Hammarens IP i Mariefred. En upplevelse fylld av lärdom, vänskap och spelglädje väntar unga fotbollsspelare födda 2011–2012, där antalet platser är begränsat till 60 för att säkerställa en personlig och utvecklande miljö för alla deltagare.

Bosse Peterssons medverkan i dagens program är en påminnelse om kraften i att komma samman för att stödja och lyfta fram ungdomars möjligheter inom sporten.

Och för alla unga entusiaster där ute, låt detta vara er inbjudan till en sommar fylld med fotboll, vänskap och ovärderliga minnen – anmäl er till ViLirare Fotbollskollo 2024.

Tack till Bosse Petersson och alla er som lyssnade. Vi ser fram emot fler sådana inspirerande tillfällen på Radio Nynäshamn, där varje program är en ny chans att inspireras, engagera sig och drömma stort.

För dig som är nyfiken på att höra hela programmet med Bosse Petersson i ”Bra Vibbar” – oroa dig inte om du missade det live. Vi har gjort det enkelt för dig att komma åt och njuta av programmet i efterhand. Scrolla bara längre ner på denna sida för att hitta länken till programmet. Det är en fantastisk möjlighet att dyka djupare in i de inspirerande samtalen och ta del av de insikter som delades.

Missa inte chansen att återuppleva detta minnesvärda avsnitt!

Text: Tiina Tsiouras

Bild: Radio-Nynäshamn

Lyssna programmet med Bo Petersson i ”Bra Vibbar”(5,29-54 min)

spot_img

Populär

Mer som detta

Militärutgifterna fortsätter att stiga i spår av ökad osäkerhet

År 2023 spenderade världen 2443 miljarder dollar på militär,...

Campus Nynäshamn startar en ny utbildning inom marinel.

Campus Nynäshamn tar ännu ett steg mot att stärka...

Carina Lundberg Uudelepp ny kommundirektör i Nynäshamns kommun

Nu är det bestämt att Carina Lundberg Uudelepp blir...

Medieinvesteringarna stiger i mars – digitala plattformar når rekordnivåer

Under mars månad ökade pengarna som satsas på reklam...