Framgångsrik frukostklubb i Torö Svinhus stärker lokala affärsrelationer och bjuder på utsökt frukost

Frukostklubben i Töro, som ägde rum den 6 september 2023, var en framgångsrik sammankomst arrangerad av Nynäshamns kommun, Nynäshamns Stadskärneförening, LRF och Företagarna Nynäshamn.

Evenemanget samlade en mängd företagare och experter, inklusive representanter från bemanningsföretag. Dessutom serverades en utsökt och riklig frukost som uppskattades av alla deltagare. Syftet med klubbmötet var att skapa en plattform för företagare att nätverka och utvidga sina professionella kontakter och affärsmöjligheter. Deltagandet är kostnadsfritt och öppet för alla företagare, dock krävs det förhandsanmälan. 

Under evenemanget genomfördes intervjuer med flera deltagare, inklusive Anders Nylén, Erik Mattsson, Maria Levin och Nina Munters. Dessutom korades vinnarna i evenemangets unika visitkorts dragning, där Maria Levin , Georgios Tsiouras och Ulf Bergman fick möjligheten att kort presentera sina företag inför de samlade deltagarna. I denna dragning deltar man genom att lämna sitt visitkort, varefter en utlottning avgör vilka företag som får en chans att presentera sig.  

Se även videon som följer.

spot_img

Populär

Mer som detta

Preliminära resultat av folkomröstningen om hemtjänsten

Vi har nu de preliminära resultaten från folkomröstningen om...

Felaktigt beslut om hemtjänst i Nynäshamn upphävt av Förvaltningsrätten

En grupp invånare i Nynäshamn, har framgångsrikt överklagat ett...

EU-valet och Folkomröstningen 9 juni 2024

Hej alla invånare och radiolyssnare i Nynäshamns kommun! Vi på...

Rapport: Varför Företagare Står Maktlösa mot Skatteverket

Företagare har i stort sett ingen chans att överklaga...