Förändringar i vår sändningsstruktur

Kära lyssnare och följare av Radio-Nynäshamn,

Vi på Radio-Nynäshamn vill alltid erbjuda er en opartisk och transparent lyssnarupplevelse. I syfte att undvika eventuella missförstånd om vår roll och för att säkerställa att vi inte uppfattas som att ha en politisk agenda, har vi beslutat att ta bort programmet ”Politiken har ordet” från vår sändningsschema.

Vårt beslut baseras på önskan att tydliggöra att Radio-Nynäshamn inte har någon politisk syfte. Istället vill vi fokusera på att erbjuda en mångsidig radio där alla känner sig välkomna och där information och underhållning står i centrum.

Vi tackar er för er förståelse och hoppas att ni fortsätter njuta av våra program. Feedback är alltid uppskattat och vi välkomnar era tankar kring detta eller andra ämnen.

Vi vill passa på att rikta ett stort tack till de personer och politiska partier som generöst har delat med sig av sina åsikter och visioner i programmet. Särskilt vill vi tacka Eva Dannstedt Branting från Miljöpartiet och Patrik Isestad från Socialdemokraterna för deras engagemang och medverkan.

Tack för att ni väljer att lyssna på Radio-Nynäshamn!

Med vänliga hälsningar,

Radio-Nynäshamn Teamet

spot_img
spot_img

Populär

Mer som detta

Högt antal A-traktorer underkända vid besiktning

En rapport från P4 Kalmar avslöjar att en betydande...

Sveriges vägar i förfall: Expert larmar om ökande potthålsproblem

Alarmrapporter strömmar in från hela Sverige. Enligt experter faller...

Trots motstånd från männen, startade hon företaget.

Helena Samsioe, känd som Sveriges drönardrottning, har snabbt lockat...