Premiär: ’Out of the Blue’ – Sven Elmquists Elektroniska Äventyr

Dyk in i den pulserande världen av elektronisk musik varje första och tredje lördag i månaden, från 22:00 till 23:00, när vi lanserar vårt nyaste program ”Out of the Blue”.

Programledaren Sven Elmquist tar dig med på en upptäcktsresa genom elektronisk musik i alla dess former – från syntslingor och EBM* till medryckande Dance och Synthdisco. ”Out of the Blue” är ditt ljudspår för allt som får hjärtat att slå i takt och fötterna att röra sig i dans.

Sven Elmquist, en mångsidig man med passion för musik, arbetar till vardags som IT-specialist och ljud- och bildtekniker. När natten faller, försvinner han in i en värld av musik, där han utforskar och samlar låtar från diverse streamingtjänster.

Hans nattliga upptäckter och expertis har nu resulterat i en rad program som kommer att ljuda över etern på lördagskvällar här på Radio Nynäshamn.

Så gör dig redo att kliva in i en värld där läder möter svart kajal och där volymen aldrig är för hög. ”Out of the Blue” är inte bara ett radioprogram – det är en upplevelse som väcker ditt blå humör och får din själ att vibrera i takt med musiken.

Missar inte denna unika chans att uppleva elektronisk musik på ett helt nytt sätt med Sven Elmquist på Radio Nynäshamn. Sätt på dig dina dansskor, höj volymen och låt ”Out of the Blue” bli en del av din lördagskväll!

Premiäravsnitt nu på lördag den 3 februari 2024!

Missa inte premiärprogrammet av ”Out of the Blue” med Sven Elmquist, som sänds nu på lördag den 3 februari 2024, från kl. 22:00 till 23:00.

Det blir en timme fylld med elektroniska toner som garanterat kommer att sätta fart på din lördagskväll!

*Electronic body music

spot_img

Populär

Mer som detta

Preliminära resultat av folkomröstningen om hemtjänsten

Vi har nu de preliminära resultaten från folkomröstningen om...

Felaktigt beslut om hemtjänst i Nynäshamn upphävt av Förvaltningsrätten

En grupp invånare i Nynäshamn, har framgångsrikt överklagat ett...

EU-valet och Folkomröstningen 9 juni 2024

Hej alla invånare och radiolyssnare i Nynäshamns kommun! Vi på...

Rapport: Varför Företagare Står Maktlösa mot Skatteverket

Företagare har i stort sett ingen chans att överklaga...