CA Kitchen Knives UF

Vi är ett nystartat UF-företag från Nynäshamn. Vi är tre 18-åringar vid namn Maher Hmidan (till vänster), Colin Rundberg (i mitten) och Alexander Hallgren (till höger). Vi har alla ett stort intresse för matlagning och därför kändes det självklart att starta ett företag som säljer produkter till köket.

Vi säljer Japanska köksknivar och tillverkar lokalt handgjorda skärbrädor. Vi strävar efter kvalitet och exklusivitet för att skapa en känsla av lyx i köket. 

Vårt mål är att genom våra kvalitetsprodukter uppmuntra till matlagning. Våra vassa knivar förenklar och förbättrar matlagningen, vilket gör det roligare att stå i köket! Hållbarhet är mycket viktigt för oss, och därför säljer vi knivar som håller sig vassa i flera år och skärbrädor som håller länge!

Vi fokuserar även väldigt mycket på kundservice genom att alltid finnas tillgängliga för våra kunder för att snabbt kunna lösa problemen som uppstår samt snabbt leverera varorna. Vi lyssnar alltid på våra kunder och därefter anpassar oss.

Vi har även som mål att bygga upp ett varumärke med fokus på kvalitet och exklusivitet. Vår plan är att fortsätta med företaget efter vårt UF-år.

spot_img
spot_img

Populär

Mer som detta

Nio förslag mot korruption från Svensk Näringsliv

Korruption skadar samhället genom att försämra demokrati och ekonomi,...

Högt antal A-traktorer underkända vid besiktning

En rapport från P4 Kalmar avslöjar att en betydande...

Sveriges vägar i förfall: Expert larmar om ökande potthålsproblem

Alarmrapporter strömmar in från hela Sverige. Enligt experter faller...