Alysia gör succé i Bra Vibbar – Missa inte chansen att återuppleva magin

Den 1 februari 2024 hade vi på Radio Nynäshamn det stora nöjet att välkomna Alysia till vårt älskade program ”Bra Vibbar”. Det blev en minnesvärd sändning fylld av djupa samtal, skratt och, framför allt, fantastisk musik.

Alysia, som snabbt har blivit känd för sin storslagna och breda ljudbild, perfekt anpassad för de stora scenernas brus, gästade studion och delade generöst med sig av sin resa, sina erfarenheter och sin musik. Med en musikstil som kan beskrivas som melodisk alternativ metal kryddad med tonvis av groove och allsång, bjöd Alysia våra lyssnare på en unik musikalisk upplevelse.

Under intervjun svarade Alysia på en mängd frågor, allt från deras musikaliska inspirationskällor till spännande framtidsplaner. För alla er som missade denna fantastiska sändning, eller för er som helt enkelt vill återuppleva magin, har ni möjligheten att lyssna på programmet igen.

Länken till reprisen av ”Bra Vibbar” med Alysia hittar du längre ner här inne.

Vi på Radio Nynäshamn vill tacka Alysia för en fantastisk sändning och ser fram emot att följa deras fortsatta musikaliska resa. Glöm inte att följa oss på https://www.facebook.com/RadioNynashamn och hålla ögonen öppna för framtida gäster och spännande programinnehåll.

För alla musikälskare och fans av Alysia – detta är en sändning ni inte vill missa. Återupplev intervjun och låt er inspireras av Alysias passion för musik och deras unika sound.

Text: Tiina Tsiouras

Bild: Radio-Nynäshamn

Alysia Repris

Bild: Niklas Edström

spot_img

Populär

Mer som detta

Preliminära resultat av folkomröstningen om hemtjänsten

Vi har nu de preliminära resultaten från folkomröstningen om...

Felaktigt beslut om hemtjänst i Nynäshamn upphävt av Förvaltningsrätten

En grupp invånare i Nynäshamn, har framgångsrikt överklagat ett...

EU-valet och Folkomröstningen 9 juni 2024

Hej alla invånare och radiolyssnare i Nynäshamns kommun! Vi på...

Rapport: Varför Företagare Står Maktlösa mot Skatteverket

Företagare har i stort sett ingen chans att överklaga...